dobrodošli!

Naša nova web stranica se nalazi na
te-cooling.rs.

Hvala na poverenju,
Vaš Te-cooling tim

Primena - ugostiteljski objekti i bašte

PRIMENA MISTING SISTEMA

Partneri

Klimatizacija terasa restorana, kafića i drugih ugostiteljskih objekata

kafić

Tokom letnjih meseci i velikih vrućina koje smetaju ljudima, skoro sve terase i bašte kafića, restorana, hotela i drugih ugostiteljskih objekata ostaju potpuno prazne. Gosti se pre odlučuju da ostanu u klimatizovanim prostorijama gde se osećaju prijatnije nego da izađu napolje i uživaju u svežem vazduhu, letnjim danima i sunčanim terasama!

Ako ste vlasnik ugostiteljskog objekta, sigurno ste se hiljadu puta zapitali kako da dovedem goste u baštu ili terasu po ovim tropskim vrućinama? Kako da baštu koju sam platio na kraju godine isplatim i zaradim na njoj? Kako da je učinim profitabilnom kad niko po ovoj toploti neće ni da joj priđe,a kamoli da sedne i popije piće ili ruča?

Ako ste se pitali i kako da budete drugačiji od ostalih? Šta učiniti da gost poželi da sedne baš u Vašu baštu a ne baštu lokala pored Vas? Ako ste se ikad zapitali šta da učinite da se Vaš gost oseća prijatno i posebno?

kafić

Mi smo se zapitali i smislili kako!

Rešenje su naši TE cooling sistemi za rashlađivanje, koji korišćenjem čiste, filtrirane vode, pod visokim pritiskom stvaraju najfiniju vodenu maglicu koja rashlađuje otvorene prostore, menja stil života tokom leta i vraća goste u napuštene bašte ugostiteljskih objekata!

Ovako rashlađene bašte tokom celog dana privlače goste i oni na rashlađenim terasama ostaju duže čime se znatno povećavaju Vaši prihodi od prodaje jela i pića, a ujedno i smanjuju troškovi klimatizacije u zatvorenim prostorijama lokala!

Pored toga, ovakav način rashlađivanja terasa i bašta čini ugostiteljski objekat atraktivnijim i privlači potencijalne i znatiželjne goste, a osoblje je efikasnije jer lakše izvršava radne zadatke!

Mist cooling sistemi utiču i na smanjenje broja insekata i količine prašine na terasama i baštama jer „vodeni zid“ koji pravi ovaj sistem sprečava da insekti i sitne čestice prašine ulaze u rashlađeni prostor Vaše bašte!

Kupovinom TE cooling rashladnog sistema dobijate na poklon punu baštu i prezadovoljne goste!

Ugradite i Vi TE cooling sistem i time ćete uraditi nešto najbolje za Vaš posao!

TE cooling sistemi:

kafić

TE cooling sistemi se vrlo lako prilagođavaju i postavljaju u svakom objektu. Koristeći vodu pod pritiskom od 70 bara, sistem za rashlađivanje stvara ultrafine čestice koje stvaraju, isto tako, najfiniju maglicu koja apsorbuje toplotu iz vazduha i ta toplota utiče na to davodena maglica brzo ispari u vazduhu bez stvaranja vlažnog okruženja.

TE cooling sistemi se sastoje od pumpe visokog pritiska (70 bara), fleksibilnih polietilenskih creva na koja se kače specijalno patentirane dizne/mlaznice/prskalice, koje se raspoređuju po želji i zahtevima vlasnika i zahtevima samog objekta.

Više o samom sistemu pročitajte ovde

Vesti

Te-heating

TE cooling od 2014. godine počinje da se bavi i sistemima grejanja Infracrvenim lampama koje momentalno povećavaju temperaturu i štede energiju.
Te-heating.rs

Novi sajt samo za ekskluzivne klijente

TE cooling pokrenuo novi sajt namenjen ekskluzivnim kupcima jer nudi specijalne proizvode samo za one sa najistančanijim ukusom.
Te-cooling.rs

Iznajmljivanje sistema u 2014.

U 2014. godini imate mogućnost da TE cooling sisteme iznajmite! Ukoliko imate neku posebnu priliku za koju Vam treba sistem samo na par dana, mi smo tu da dođemo, postavimo sistem i odnesemo ga!!