dobrodošli!

Naša nova web stranica se nalazi na
te-cooling.rs.

Hvala na poverenju,
Vaš Te-cooling tim

Primena - PLAŽE, BAZENI I KUĆE

PRIMENA MISTING SISTEMA

Partneri

bazen

Ukoliko koristite TE cooling sisteme za ličnu upotrebu, bazen ili kuću, vikendicu onda ovi sistemi imaju za Vas najlepši i najbolji efekat jer ih koristite Vi, Vaša porodica i Vaši prijatelji.

Zaboravite na prženje na suncu,sada deo pored bazena možete lepo da rashladite TE cooling sistemom i da duže uživate u sunčanju bez neprestanog kvašenja pod tušem ili uskakanja u bazen ne bi li se rashladili. Izvrstan sistem za rashlađivanje oko bazena je naša Mist palma.

Isto tako deo oko roštilja, oko terase gde provodite najviše vremena ili dvorišta ne mora više da se izbegava leti. Našim TE cooling sistemima rashladićete svaki prostor koji volite da koristite i moći ćete da ga koristite i uživate u njemu i po najvećim letnjim vrućinama. Za to vam preporučujemo naše sisteme sa diznama i crevima ili naše sisteme sa ventilatorima!

dvorište dvorište

Kada su u pitanju plaže hotela, javne i privatne plaže... idealno rešenje predstavljaju naši Totem i Luk sistemi jer oni pokrivaju najveće otvorene prostore tog tipa stvarajući perfektne uslove za sunčanje i duuugoo izležavanje na plaži.

 
palma

Normist "palma" je dodatna atrakcija na plažama i bazenima.

U potpunosti izrađena od INOX-a, raspršuje vodu pomoću 24 dizne obima 0,3 mm, stvarajući čestice veličine do 10 mikrona. Uključuje i pumpu na koju se mogu priključiti dve "palme".

Posebna upravljačka kutija omogućuje kontinuirani ili isprekidani rad "palme".

Postavlja se na fiksni ili mobilni samostojeći nosač ili se okači na odgovarajuće mesto.

Revolucionaran sistem za hlađenje velikih otvorenih prostora.

Totem i Luk su napravljeni od strane tehničkih eksperata i industrijskih dizajnera koji garantuju najbolje moguće hlađenje velikih otvorenih prostora kad se jave visoke temperature.Sistem je kombinacija cirkulacije vazduha i rasprskivanja vode.

totem, luk

Totem radi po principu adijabatskog hlađenja stvarajući tanku i sitnu maglicu. Oko 3 metra visok i 2 metra širok napravljen je od nerđajućeg čelika gde je dijametar cevi koja provodi vodu 60mm. Samostojeći je i veoma lak za instalaciju.

To je nečujan sistem, italijanskog dizajna, efikasan i elegantan i slaže se sa svim arhitektonskim dizajnima.

Stojeća baza totema može biti dizajnirana da bude vidljiva ili skrivena u zemlju ili pričvšćena dužim šrafovima za beton.

Luk je veličine kao jedno „krilo“ Totema i funkcioniše po potpuno istom sistemu.

Servis i održavanje su veoma jednostavni!

UPOTREBA

Hlađenje velikih otvorenih prostora: hoteli,zabavni parkovi, igrališta,zoološki vrtovi,golf klubovi, bazeni,kafe barovi, restorani na otvorenom, parkovi za rekreaciju,šoping centri, sportski kompleksi, koncerti, žurke, ceremonije…

Vesti

Te-heating

TE cooling od 2014. godine počinje da se bavi i sistemima grejanja Infracrvenim lampama koje momentalno povećavaju temperaturu i štede energiju.
Te-heating.rs

Novi sajt samo za ekskluzivne klijente

TE cooling pokrenuo novi sajt namenjen ekskluzivnim kupcima jer nudi specijalne proizvode samo za one sa najistančanijim ukusom.
Te-cooling.rs

Iznajmljivanje sistema u 2014.

U 2014. godini imate mogućnost da TE cooling sisteme iznajmite! Ukoliko imate neku posebnu priliku za koju Vam treba sistem samo na par dana, mi smo tu da dođemo, postavimo sistem i odnesemo ga!!