dobrodošli!

Naša nova web stranica se nalazi na
te-cooling.rs.

Hvala na poverenju,
Vaš Te-cooling tim

O sistemu

 • Pratite nas:

TE COOLING sistem za hlađenje terasa, bašti, farmi životinja, plastenika, pijaca i hala radi na vodenom principu hlađenja vazduha. Da bi isparile, čestice vode koriste toplotnu energiju vazduha i pritom ga hlade. Stoga je moguće hlađenje terasa i otvorenih prostora i po najvećim vrućinama. Pritom se creva sa prskalicama postavljaju po ivici tende, stvarajući pritom barijeru ulasku vrućeg vazduha, ali i muva, letećih insekata, prašine i smoga na terasu.

Sistem se sastoji od pumpe visokog pritiska, fleksibilnih polietilenskih creva, zatim fitinga i mlaznica od mesinga. Pumpa stvara pritisak vode od 70 bara, koja se zatim raspršuje kroz otvor mlaznice otvora 0,15 mm ili 0,2 mm (ili drugih prečnika otvora, zavisno od primene), stvarajući sitne čestice vode, veličine manje od 6 mikrona. Pritom ne dolazi do kvašenja ili kapljanja.

Za rad sistema za hlađenje terasa, bašti, farmi životinja, plastenika, pijaca i hala koristi se obična, vodovodna ili obrađena voda, koja se prvo filtrira. Sistem može da radi kontinuirano ili u vremenski programiranim intervalima.

Visokokvalitetne pumpe opremljene su ugrađenim timer-om za vremenski programirane intervale rada, presostatom za zaštitu pumpe od nestanka vode i automatskom drenažom sistema, pa stoga dizne NE KAPLJU! Detaljnije »

S obzirom da su sistemi još uvek novina na našem tržistu, ne postoji neko univerzalno ime pa ih zovu različito: Cool out sistemi sa diznama, rasprskivači vode, sistemi za maglu, adijabatsko hlađenje terasa i kafića, osveživači i ovlaživači vazduha, vodena magla, klimatizacija terasa i otvorenih prostora… ali svi misle na isto, na TE i Mist cooling sistem.

Tokom letnjih meseci, u vreme velikih vrućina, gotovo redovno terase hotela i ugostiteljskih objekata ostaju prazne. Gosti se radije priklanjaju klimatizovanim prostorijama nego uživanju na vrućim, sunčanim terasama koje se pritom neisplativo koriste, što se smatra normalnim.

Sličan problem je nemogućnost uživanja u vašem dvorištu ili prostoru oko bazena zbog letnih vrućina. Životinje i biljke takođe pate zbog visokih temperatura kao i zaposleni u takvim prostorima!

Mi imamo rešenje za Vas!

Rešenje

Sa pouzdanim, visokotehnološkim raspršivanjem vode sistem hlađenja vazduha Normist održava temperaturu vazduha terasa kuća, restorana, kafića, hotela, bazena, hala, plastenika, staklenika,industrije i ostalih otvorenih, poluotvorenih i zatvorenih prostora prijatnim i podnošljivim za vreme najvećih letnjih vrućina.

Mnogi koji su izbegavali vlastita dvorišta i terase, te boravili u zatvorenim, klimatizovanim prostorijama kuća i stanova, sada mogu uživati celu godinu na otvorenom.

Rashlađene terase tokom celog dana privlače goste, pa i one iz hotelskih soba, čime se povećava prihod hotela, a ujedno smanjuju troškovi klimatizacije u sobama. Tako privučeni gosti na rashlađenim terasama ostaju duže vremena, stoga je i prihod od konzumacija znatno viši.

Atraktivnost rada spomenutog sistema privlači potencijalne goste, a osoblje lakše izvršava radne zadatke. Dobrom ugođaju pridonosi i drastično smanjenje broja muva i ostalih letećih insekata i prašine.

Odlike sistema:

 • značajno i atraktivno snižava temperaturu vazduha
 • stvara otvorene i zatvorene prostore znatno prijatnijim
 • fleksibilan i prilagodljiv
 • vrlo ekonomičan
 • jednostavan za postavljanje
 • nadogradiv
 • visoke učinkovitosti
 • visokog kvaliteta svih delova sistema

Normist je firma specijalizovana za proizvodnju sistema za adijabatsko hlađenje vazduha vodenom maglom, što je započela 2000. godine. Uz te sisteme, proizvodni program već decenijama čini isporuka avionskih delova za američku i tursku vojsku. Kao rezultat visokog kvaliteta i povoljne cene Normist izvozi svoje proizvode u više od 60 zemalja sveta. S velikom proizvodnom linijom, Normist ima odgovor na svako pitanje i nudi rešenje na svaki problem u području hlađenja vodenom maglom, od hlađenja terasa, plaža i otvorenih prostora, hlađenja i ovlaživanja staklenika, farmi, vinskih podruma, do ovlaživanja u drvnoj, tekstilnoj i ostalim industrijama.

TE cooling sistemi su 100% ekološki proizvod!

Današnji zahtevi za očuvanjem životne sredine su nas vodili da proizvod koji uvozimo i koji distribuiramo mora da bude u skladu sa tim zahtevima.

sertifikat

Čitav proces proizvodnje i distribucije NORMIST sistema, čiji smo distributeri i samo funkcionisanje i rad ovih sistema je u skladu sa ekološkim zahtevima Evropske Unije i u skladu je sa standardima politike zaštite životne sredine.

Normist –TE cooling sistemi troše veoma malo električne energije i polovina pumpi koje se nude su monofazne, čime se znatno utiče na očuvanje električne energije.

Ovi sistemi rade po principu vodene pare a za to im je, naravno, potrebna voda koju oni izvlače iz vodovoda ili iz bunara. Troše veoma malu količinu vode s obzirom na to da su dizne iz kojih voda izlazi veoma malog promera, tek 0,2 mm što je tanje od ljudske vlasi kose. Utrošak vode je minimalan i samim tim je ušteda vode iz životne sredine velika.

Drenažni sistem pumpi, koji sprečava da voda iz dizni kaplje na ljude, životinje, useve… izbacuje čistu i filtriranu vodu u odvod i time nema nikakvog uticaja na zagađenje životne sredine.

Vodena para koju sistem emituje je, ništa osim, čista, filtrirana voda koja pod uticajem toplote isparava u vazduhu pri čemu za sobom ne ostavlja nikakve hemijske ili bilo kakve druge materije, samo čist vazduh!

Normist - TE cooling sistemi se mogu koristiti svugde, nemaju apsolutno nikakav štetan uticaj na ljude, životinje, useve niti hranu koja se poslužuje u restoranima.

Potpuno je bezbedan!

Želite potpunu kontrolu nad vodom!? Želite da tačno u SEKUNDU odredite rad rashladnog sistema?! Mi imamo ono što Vam treba! TE cooling i niko više.

Mist cooling sistemi funkcionišu tako što se voda pod visokim pritiskom raspršuje u sitnu vodenu maglicu koja apsorbuje toplotu iz vazduha i tako u veoma kratkom roku isparava, ostavljajući iza sebe rashlađen vazduh.

totalna kontrola

Ukoliko se voda konstantno raspršuje u vazduh,bez ikakve pauze, bez obzira kolika je spoljna temperatura, voda neće imati dovoljno vremena da ispari u vazduhu i stvaraće vlagu po stolovima i podu i smetaće ljudima koji sede pod sistemom.

Jedino rešenje za taj problem je da se odrede intervali rada sistema. Naši jedinstveni tajmeri Vam obezbeđuju TOTALNU KONTROLU nad sistemom zato što možete, na vrlo jednostavan način, da podesite koliko sekundi želite da sistem raspršuje vodu-ON mode, a koliko sekundi da bude potpuno ugašen-OFF mode (u tom intervalu ne troši ni struju ni vodu). Ovo sistem čini još ekonomičnijim nego što već jeste.

Na ovaj način,Vi samostalno u odnosu na spoljnu temperaturu, vlažnost vazduha, a pre svega na osnovu subjektivnog osećaja (svaki letnji dan je drugačiji na svoj način) određujete koliko sekundi želite da sistem radi a koliko sekundi da ne radi.

Toliko je naš tajmer na sekunde efikasan da smo čak uspeli da našim TE cooling sistemima rashladimo jedan novosadski lokal UNUTRA. To smo uradili vrlo kratkim intervalima, 2 sekunde ON – 3 sekunde OFF.

Ista stvar je i sa životinjama na farmama. Našim ugrađenim tajmerom na sekunde smo uspeli da odredimo optimalan rad sistema u farmama pilića koje smo uradili. U zavisnosti od toga koliko je toplo napolju, farmeri sa kojima sarađujemo, samostalno određuju interval rada onako kako to odgovara životinjama koje gaje. Nekad kada je jako visoka temperatura napolju, farmeri koji imaju dobru ventilaciju u objektu uopšte ne gase sistem.

Interval rada sistema se može još odrediti ugrađivanjem senzora za vlažnost vazduha. Posebno na mestima gde postoji striktno određena i zadata vlažnost vazduha.

Ptice i životinje, kao i ljudi, su srećnije i produktivnije kada su komforne i kada im je prijatno. Misting sistemi hlađenja vodenom parom smanjuju toplotni stres i povećavaju produktivnost.

zivina

Misting sistemi za hlađenje farmi životinja sprečavaju pojavu toplotnog udara kod svih vrsta životinja. Stopa uginuća se dramatično smanjuje. Pilići oslobođeni toplotnog stresa nastavljaju da jedu i da rastu a koke nosilje daju mnogo kvalitetnija jaja.

Misting sistemi za hlađenje farmi životinja u znatnoj meri utiču na povećanje apetita krava muzara čime se povećava njihova produktivnost i daju mnogo više mleka.

Misting sistemi za hlađenje farmi životinja utiču na povećanje apetita svinja i prasića čime oni znatno brže rastu i dobijaju na težini i automatski u proizvodnji daju više mesa.

PREDNOSTI:

 • Povećava se proizvodnja mleka, jaja, mesa
 • Smanjuje se toplotni stres kod životinja
 • Smanjuje se potrošnja vode i energije
 • Produžava se vreme ishrane i samim tim ubrzava rast životinja
 • Rezultat je čistije i suvo okruženje
 • Spušta se prašina
 • Kontrolišu se neprijatni mirisi
krave

SISTEM HLADI ŽIVA BIĆA BEZ STVARANJA VLAŽNOG OKRUŽENJA

Pumpe sa inverterom Vam omogućuju da upravljate temperaturom u više različitih prostora potpuno nezavisno.

humidifikacija

Inverter rešenje je potpuno novi integrisani sistem elektronske kontrole rada pumpe. Nove „Inverter“ pumpe Vam omogućuju da rukovodite različitim zonama u jednom prostoru ili više različitih prostora sa samo jednom pumpom potpuno nezavisno.

Sistem proverava radni pritisak pumpe u realnom vremenu i održava ga konstantnim. Automatski prilagođava snagu i protok pumpe da odgovara broju „radnih“ prskalica/dizni (dizni koje su tog momenta u funkciji). To omogućava da jedan objekat podelite na nekoliko nezavisnih segmenata koji će regulisati temperaturu potpuno automatski.

U prevodu na srpski jezik to bi značilo, da ukoliko imate recimo 5 zasebnih prostorija i želite da ih rashladite ili povećate vlažnost vazduha (po potpuno različitim zadatim vrednostima), nije Vam potrebno 5 zasebnih pumpi već samo JEDNA sa INVERTEROM.

Pumpe su sposobne da prepoznaju bilo koju grešku u sistemu i ukoliko se detektuje takva, sistem se automatski gasi.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE PUMPE:

 • ON-OFF prekidač
 • Tajmer na sekunde
 • Mogućnost povezivanja sa hidrostatom (meračom vlažnosti vazduha)
 • Opremljene su 1,5 kW monofaznim do trofaznog invertera
 • Mekan start
 • Mala buka
 • Automatsko podešavanje protoka
 • Automatsko gašenje pumpe ukoliko su sve linije sistema zatvorene
 • Automatsko gašenje ukoliko se detektuje nestanak vode-prazan hod
 • Automatsko gašenje ukoliko se detektuje pad pritiska (curenje)
 • Automatsko paljenje ukoliko je bar jedna linija sistema otvorena
 • Automatsko gašenje ukoliko dođe do pregrevanja
inverter

Inverter uređaji sa ugrađenim hidrostatom su efikasniji od standardnih uređaja. Izrađeni su naprednijom tehnologijom koja reguliše brzinu rada kompresora i zbog toga redukuju potrošnju električne energije. Standardni sistemi konstantno „uduvavaju“ vodu punim kapacitetom i ne smanjuju potrošnju struje, dok inverter uređaji smanjuju brzinu obrtaja kompresora kako se približavaju željenoj temperaturi. Iz tog razloga standardni uređaji troše konstantno istu energiju, primera radi, 1kW električne energije, dok inverter uređaji u zavisnosti od temperature u objektu imaju potrošnju reda 300W-1kW.

Iz priložene slike može se videti da inverter uređaji (plava linija) dosta brže dostižu željenu temperaturu. Nakon što je dostignu, pomenutim regulisanjem brzine rada kompresora, uspevaju da sa dosta manje oscilacija održavaju istu temperaturu. Zbog toga je i potrošnja struje dosta manja je za održavanje temperature potrebno dosta manje električne energije.

ventilator

Sistem sa ventilatorima je skoro isti kao i fiksni sistem sa crevima sve do momenta gde se creva završavaju. Kod ovih sistema završetak creva se kači na čelični prsten sa diznama koji se nalazi na samom ventilatoru. Dakle, filteri, pumpa, creva pa ventilator.

Ovi ventilatori moraju da imaju neku fiksnu osnovu na koju bi se zakačili kao što je zid ili čvrsta metalna konstrukcija s obzirom da svojim radom prouzrokuju malu vibraciju.

Ventilatori imaju svoje prednosti i svoje mane.

Ukoliko pričamo o prednostima, svakako bi bila ta što pored rashlađivanja oni vrše i povećavaju cirkulaciju vazduha (posebno u slučaju vremenskih prilika kada te cirkulacije, odnosno, vetra nema).

Osnovna mana mu je ta da kad ima vetra ne može da drži usmerenje tamo gde bi trebalo (prema gostima) nego mu smer hlađenja određuju spoljašni uslovi,kao u ovom slučaju-vetar. Narodski rečeno, duva na sve strane gde i vetar duva. Takođe, ventilator je, kao i pumpa, mašina u ovom sistemu i ta mašina ima svoju cenu koja nije ni približno jeftina kao cena creva i dizni koje idu u fiksni sistem sa crevima.

ventilator instalacija

Ukusi su različiti i samo oni će na kraju odrediti koji se sistem najviše slaže sa vašim željama i zahtevima.

Ovo je idealno rešenje ukoliko želite da 4 potpuno različita segmenta (ili objekta) želite da pokrijete našim TE cooling sistemima a da koristite samo jednu pumpu.

ekonomično rešenje za plastenike

Dakle, ukoliko na svom posedu imate 4 različita objekta (staklenik, plastenik, farma , kafić) i potrebna vam je pumpa protoka 200 l/min da bi sve objekte zadovoljili, ovim ekonomičnim sistemom vi nećete postaviti jednu pumpu protoka 200 l/min jer je to jako skupa pumpa, nećete ni postaviti 4 pumpe protoka 50 l/min ( 4x50 l/min =200 l/min) jer je to opet skupo kupovati 4 pumpe posebno za svaki objekat, vi ćete jednostavno instalirati SAMO 1 pumpu protoka 50 l/min i PLC programsku jedinicu koja će pomoću ventila da, na vremenske intervale (koje vi podesite) naizmenično snabdevati svaki objekat ponaosob.

Zar to nije ekonomično? 1 mala pumpa zamenjuje 1 veliku pumpu a obavlja isti posao.

I zašto se tu zaustaviti? Sada možete već da snabdevate i 8 objekata sa jednom pumpom, i 12, i 16 i 20... nema kraja, jer sve što je deljivo sa 4, pa i 3, pa i sa 3, pa i sa 2, sve se može napraviti ekonomičnijim… broj kombinacija je neograničen.

Primer:

Imate 15 objekata koje želite da rashladite ili povećate vlažnost vazduha u njima. Imate pumpu protoka 100 l/min. Imate 4 ventila i kontrolnu kutiju koja sve to reguliše. Kontrolna kutija se podesi na sledeći način:

 • Ventil 1: Objekti 1 i 2 – rashlađujemo ih 30 sekundi (za to vreme ostali objekti se ne tretiraju)
 • Ventil 2: Zatim, gase se objekti 1 i 2, pale se objekti 3, 4, 5 i tretiraju se 20 sekundi.
 • Ventil 3: Pumpa gasi objekte 3, 4, 5 i pali objekte 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 i njih tretira 60 sekundi.
 • Ventil 4: Gase se objekti 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 i pumpa tretira samo objekat 15 i to 10 sekundi.

TE cooling sistemi obezbeđuju extremno efikasno rešenje za eliminisanje prašine iz vazduha i filtraciju vazduha.

uklanjanje prašine

Mist cooling sistemi visokog pritiska su najpogodnije rešenje za spoljnu upotrebu, unutrašnju upotrebu, male i velike prostore, za suzbijanje prašine koja se stvara od strane materijala kojima se rukuje u procesu proizvodnje i generalno.

TE cooling sistemi stvaraju koncentraciju ultra malih kapljica vode sa prosečnim dijametrom od 10 mikrona, čime ima sposobnost da suzbija isto tako sitne čestice prašine iz vazduha. Te sitne čestice momentalno skupljaju čestice prašine stvarajući vodeni omotač oko njih i time povećavaju težinu čestica u vazduhu zbog čega one padaju na zemlju i eliminišu se iz vazduha.

Mist TE cooling sistemi pomažu pri efikasnom otklanjanju čestica prašine, koje čovek udiše, veličine od 0,1-1000 mikrona. Čestice prašine mod sitnom vodenom maglicom iz naših sistema imaju jako malo prostora da pobegnu.

eliminisanje prašine

Zahvaljujući njegovoj modularnoj strukturi, TE cooling sistemi omogućavaju veoma laku instalaciju za razliku od drugih sistema za suzbijanje prašine koji zahtevaju rekonstrukcije i nadogradnje objekata uz stalne visoke troškove i bez imalo fleksibilnosti.

TE cooling sistemi mogu da se instaliraju u prostorima gde se vrši farbanje različitih materijala,rudnicima,kamenolomima,prostorima gde je velika cirkulacija kamiona, na mestima istovara robe koja diže prašinu, čeličanama, fabrikama cementa, mestima za istovar ruda, stena, u skaldištima uglja, postrojenja za reciklažu i preradu.

Jedinice će biti postavljene blizu mesta koja prouzrokuju podizanje čestica prašine u vazduh. Tamo gde je koncentracija najveća.

PREDNOSTI:

 • TE cooling sistemi su modularni i stoga se montaža njihovih delova može prilagođavati svakoj pojedinačnoj situaciji, u zavisnosti od mesta emisije prašine, tipologije mašina, kvaliteta i kvantiteta prašine koju proizvodi. Lakoća i mala veličina dizni i cevi omogućava laku-za-upotrebu montažu blizu mesta koja se tretiraju
 • Montaža je veoma laka i ne zahteva ni specijalno planiranje projekta ni dozvole. Dok sama montaža sistema ne zahteva zaustavljanje rada fabrike ili objekta u koji se instalira
 • Rad sistema je kompletno automatski i ne zahteva nečiju posebnu pažnju
 • Zbog njihovog specijalnog dizajna,dizne se mogu u potpunosti i lako očistiti
 • Održavanje je minimalno i komponente jedinice nisu podložne habanju
 • Moguće je tretirati i dvorišta i skladišta
 • Sve što sistem emituje je voda
 • Količina vode koja se koristi je veoma mala i zanemarljiva a vlažnost materijala posle tretiranja je nula

TE cooling misting sistemi su najbolji alat i rešenje za tretiranje neprijatnih mirisa u velikim prostorima, za industrijsku a i komercijalnu upotrebu.

neprijatni mirisi

Naši sistemi su efikasni i kod čvrstog i kod tečnog otpada. Proces podrazumeva atomizaciju neutrališućih hemikalija (da blokira percepciju mirisa), miris apsorbere (koji menjaju jedinjenja koja izazivaju neprijatne mirise) ili potpuno prirodne bio-neutralizatore koji modifikuju prirodnu razgradnju i spečavaju formiranje mirisa.

Koristi se na velikim otvorenim prostorima ili unutar objekata gde se pojavljuje problem sa otpadnim materijalom, kod tretiranja otpadnih voda, kod životinja, u hemijskoj industriji, petrohemijskim rafinerijama…

Reagensi koji se koriste za destrukciju neprijatnih misrisa su potpuno prirodni ekstrakti biljaka (eterična ulja i slično). To nisu parfemi ili maskirajući agensi, to je proizvod koji kada se rasprskuje blizu neprijatnih mirisa,apsorbuje ih i pretvara u biorazgradiva i jedinjenja bez neprijatnog mirisa.

Ovi proizvodi su potpuno ekološki, nisu otrovni, ne zagađuju, nisu korozivni, biorazgradivi su. Sastoje se od elemenata koji se često koriste u prehrambenoj i kozmetičkoj industriji.

Sistem koji se koristi za rasprskivanje ovih neutralizatora neprijatnih mirisa se sastoji pumpe visokog pritiska koja radi pod pritiskom od 70 bara. Taj pritisak „gura“ tečnost kroz poliamidna creva i rasprskuje se pomoću specijalno dizajniranih mist dizni/mlaznica/prskalica. Dizne su tako malog dijametra da čestice tečnosti koje izlaze nisu veće od 10 mikrona (tanje od ljudske vlasi kose) i te čestice se odmah isparavaju u vazduhu bez stvaranja kapi ili vlaženja, što ovaj sistem čini veoma efikasnim.

Ukoliko koristite TE cooling sisteme za ličnu upotrebu, bazen ili kuću, vikendicu onda ovi sistemi imaju za Vas najlepši i najbolji efekat jer ih koristite Vi, Vaša porodica i Vaši prijatelji.

Zaboravite na prženje na suncu,sada deo pored bazena možete lepo da rashladite TE cooling sistemom i da duže uživate u sunčanju bez neprestanog kvašenja pod tušem ili uskakanja u bazen ne bi li se rashladili. Izvrstan sistem za rashlađivanje oko bazena je naša Mist palma.

Isto tako deo oko roštilja, oko terase gde provodite najviše vremena ili dvorišta ne mora više da se izbegava leti. Našim TE cooling sistemima rashladićete svaki prostor koji volite da koristite i moći ćete da ga koristite i uživate u njemu i po najvećim letnjim vrućinama. Za to vam preporučujemo naše sisteme sa diznama i crevima ili naše sisteme sa ventilatorima!

Kada su u pitanju plaže hotela, javne i privatne plaže... idealno rešenje predstavljaju naši Totem i Luk sistemi jer oni pokrivaju najveće otvorene prostore tog tipa stvarajući perfektne uslove za sunčanje i duuugoo izležavanje na plaži.

Dizajnirano hlađenje - struja i voda, svetlost i vodena para, rashlađivanje i estetika, prijatan osećaj i svetlosni efektat!

LED

Ovo samo TE cooling može da Vam ponudi!

Samo TE cooling se odvažio da poveže dve ovako tehnički nespojive stvari a opet isvrsno spojive kada je dizajn i estetski efekat u pitanju!

Već ste sigurno sve pročitali o našim TE cooling sistemima a da li ste znali da naši sistemi mogu da se kombinuju sa svetlosnim efektima i stvore, do sada, nesvakidašnji ambijent. Niste? E pa sada znate!

U kombinaciji sa LED diodama, vodena para koja izlazi iz dizni naših sistema pod visokim pritiskom može da dobije razne boje, u zavisnosti od odabira boje LED traka koje se postavljaju tik iza creva visokog pritiska. Na taj način sveslosni snop obasipa najsitnije čestice vodene pare i stvara neviđen kolorit koji će da privuče pogled svakoga ko bude prolazio ili sedeo u Vašem lokalu.

LED diode nisu ni na koji tehnički način povezane sa rashladnim uređajem stoga one mogu da Vam ukrašavaju lokal i onda kada rashladni uređaj ne radi!

LED

S obzirom da se radi o „čudnoj“ kombinaciji struje i vode,neophodno je da proizvodi budu kvalitetni i da se eliminiše bilo kakva potencijalna opasnost. Kroz LED diode protiče veoma slaba struja od max. 12 vati i ne pretstavlja nikakvu opasnost. Ipak, mi ne želimo ništa da rizikujemo i stoga montiramo samo vodootporne LED diode.

U ponudi imamo samo najkvalitetnije i najbolje vodootporne LED trake koje se mogu naći na tržištu! Kao i kod naših TE cooling rashladnih sistema, ne pristajemo na nekvalitetnu, lošu i opasnu robu! Pristajemo samo na najbolje i najkvalitetnije jer Vi kao naš kupac to apsolutno zaslužujete!

Dozvolite sebi da budete drugačiji od drugih!

Vesti

Te-heating

TE cooling od 2014. godine počinje da se bavi i sistemima grejanja Infracrvenim lampama koje momentalno povećavaju temperaturu i štede energiju.
Te-heating.rs

Novi sajt samo za ekskluzivne klijente

TE cooling pokrenuo novi sajt namenjen ekskluzivnim kupcima jer nudi specijalne proizvode samo za one sa najistančanijim ukusom.
Te-cooling.rs

Iznajmljivanje sistema u 2014.

U 2014. godini imate mogućnost da TE cooling sisteme iznajmite! Ukoliko imate neku posebnu priliku za koju Vam treba sistem samo na par dana, mi smo tu da dođemo, postavimo sistem i odnesemo ga!!