dobrodošli!

Naša nova web stranica se nalazi na
te-cooling.rs.

Hvala na poverenju,
Vaš Te-cooling tim

O nama

  • Pratite nas:

Telekomelektro d.o.o. je preduzeće osnovano 1992. godine i od tada pa do danas uspešno posluje na teritoriji Republike Srbije i u okruženju. Pored osnovne delatnosti,distribucije kablovskog pribora u oblasti telefonije, 2009. godine u svoj asortiman uvrstila je sisteme za rashlađivanje otvorenih, poluotvorenih i zatvorenih prostora - Mist cooling sisteme za hlađenje terasa, bašti, farmi životinja, plastenika, pijaca i hala koje, takođe,sa velikim uspehom distribuira u zemlji i u inostranstvu!

Osnovan je poseban sektor delatnosti TE cooling (Telekomelektro cooling) koji se bavi samo sistemima rashlađivanja bašti, farmi životinja, plastenika, pijaca i hala, i koji je svojim profesionalnim i odgovornim odnosom prema poslu,kvalitetom Mist cooling uređaja, cenom,brzinom isporuke i montaže ,servisom i kompletnom uslugom , vodeći i najpoznatiji prodavac Mist cooling sistema u zamlji!

Ono što nas najviše izdvaja od ostalih je to što naše TE cooling pumpe JEDINE NA TRŽIŠTU imaju integrisan TAJMER NA SEKUNDE! I to i u režimu kada rade i u režimu kada ne rade – Totalna kontrola. Takođe imaju integrisan protiv-kapajući elektromagnetni ventil kako dizne ne bi kapljale i zaštitu od rada na suvo.

Sa firmom Normist iz Turske potpisali smo ugovor o distributerstvu čime smo jedini i zvanični distributeri te firme na teritoriji Srbije. A sa kompanijom Idrobase iz Italije imamo ekskluzivan ugovor za distribuciju njihovih vrhunskih pump ii proizvoda koji predstavljaju top klasu u svetu! www.te-cooling.rs.

Imamo odličnu saradnju i sa firmom Tecnocooling iz Italije.

U našem poslu svaka bašta,svaka privatna kuća,svaka farma,svaka hala,pijaca…. radi se sa posebnom pažnjom, radi se onako kako bi sami sebi to uradili,sa kompletnom posvećenošću samo tom projektu. Osnovni cilj nam je da Vi uživate u našim TE cooling sistemima za adijabatsko hlađenje, i da, po završetku montaže, ostavimo utisak da ste dobili ono što ste želeli i da ima smisla što ste se opredelili za naše sisteme!

Mi čvrsto verujemo u ono što vam nudimo i znamo da je to najbolji proizvod za Vas i Vaš posao koji možete da zamislite,ne samo da kupite.

Nikada do sad voda nije imala tako široku primenu kao što je imaju TE cooling sistemi ,nikad nije bilo tako lako kontrolisati vodu i nikad nije imala lepši i jači efekat.

Naši TE cooling sistemi su za one ljude koji znaju sta žele,za one koji žele nešto novo, neku promenu…za one što zele da njihovo poslovanje ostvaruje najveću efikasnost i produktivnost, pa i sigurnost. Naši sistemi su za one koji žele drugačije,prijatnije letnje dane za sebe,svoje prijatelje i svoje goste. I na kraju krajeva za one koji jednostavno samo žele da se rashlade!

Da li ste vi ta osoba?

TE cooling Vam pruža izradu projekta,prodaju Mist cooling sistema za hlađenje terasa, bašti, farmi životinja, plastenika, pijaca i hala, prodaju rezervnih delova, montažu i kompletan servis i održavanje sistema!

Želimo Vam da uživate u našem Web sajtu koji smo specijalno pripremili za Vas kako bi na najbolji mogući način objasnili o čemu se ovde zapravo radi i kako sistem funkcioniše,koji su efekti na poslovanje, kako živa bića reaguju na njih,kako ljudi reaguju na Mist cooling sisteme,koja su njihova najčešća pitanja, koja su naša iskustva sa njima i preporuke.Posebno smo posvetili pažnju svakoj oblasti primene naših rashladnih sistema i trudili se da sto preciznije objasnimo sve o našim rashladnim – Mist- TE cooling sistemima!

Posebno Vas molimo da pogledate naše REFERENCE, u njima je opisan svaki naš izlazak na teren i naša iskustva sa klijentima!

UŽIVAJTE!

Vesti

Te-heating

TE cooling od 2014. godine počinje da se bavi i sistemima grejanja Infracrvenim lampama koje momentalno povećavaju temperaturu i štede energiju.
Te-heating.rs

Novi sajt samo za ekskluzivne klijente

TE cooling pokrenuo novi sajt namenjen ekskluzivnim kupcima jer nudi specijalne proizvode samo za one sa najistančanijim ukusom.
Te-cooling.rs

Iznajmljivanje sistema u 2014.

U 2014. godini imate mogućnost da TE cooling sisteme iznajmite! Ukoliko imate neku posebnu priliku za koju Vam treba sistem samo na par dana, mi smo tu da dođemo, postavimo sistem i odnesemo ga!!